Dymo XTL 500

https://vimeo.com/282512647
VEZI PRETURI

 

Kit-ul contine:

 1. Imprimanta etichete Dymo XTL 500
 2. Baterie
 3. Servieta de transport
 4. Cablu de alimentare
 5. Snur/ Curea de transport
 6. Softul special GRATUIT DYMO ID™ v1.4
 7. Ghid de utilizare rapida
 8. 2 Benzi de etichete industriale XTL (1 buc 54mm vinyl NEGRU/ALB si 1 buc 38 x 39mm NEGRU/ALB Autolaminanta )

Acest aparat de etichetat industrial (imprimanta de etichete) are display-ul color de tip touch-screen ceea ce insemana ca vei crea cu usurinta etichete. Are functia de previzualizare in timp real ceea ce inseman ca vei sti exact cum vor arata inainte de listare. Poti preveni risipa de material daca vei interveni la timp pentru corectarea erorilor de editare.

 • Printeaza pe etichete de dimensiuni de la 6 mm la 54 mm. Etichete durabile cu printare in mod continuu, material laminat pentru etichetare fire/cabluri, tuburi termocontractante si marimi predefinite ale etichetelor;
 • Previzualizarea in timp real precum si ecranul color al aparatului indica exact varianta finala a etichetei si modul cum va arata aceasta in momentul aplicarii pe cabluri, fire, tevi, patch panel-uri, etc;
 • Functiile predefinite confera o mare usurinta folosirii aparatului;
 • Touchscreen-ul ajuta la crearea etichetelor usor si rapid;
 • Sabloanele predefinite pentru etichete va vor ajuta sa economisiti timp pretios.

In ceea ce priveste solutiile de etichetare portabile, atunci cand vine vorba de imprimante industriale de etichete, DYMO XTL 500 este indicat de specialisti ca fiind primul aparat de etichetat industrial portabil, are touchsreen, tastatura QWERTY si este disponibil sub forma de kit. Il folosesti cu succes in medii industriale pentru a crea etichete pentru cabluri, instalatii electrice, tablouri de comanda si o multime de alte aplicatii de tip industrial.

Portabilitatea acestui aparat de etichetare este un avantaj extraordinar, masina de etcihete DYMO XTL 500 fiind usor de folosit si nu are un design placut. Ca si consumabile foloseste banda etichetat si suporta etichete cu latimea benzii de pana la 54 de milimetri. Acest aparat de etichetare industrial este disponibil sub forma de kit, iar kitul include o servieta, un cablu de alimentare, un snur sau curea pentru transport, un ghid de utilizare si benzile de tichetare industriale. Scopul sau este de a crea etichete care apoi sa fie aplicate pe diverse obiecte sau cu diferite aplicatii specifice industriale dupa cum vezi in video.

Benzile de etichetat folosite la acest aparat sunt special fabricate sa reziste in medii industriale, deci sunt rezistente la factorii din acest mediu, fiind fabricate din materiale speciale pentru aplicatii de etichetare speciale. Se poate alege dintr-o multime de sabloane predefinite pentru crearea de etichete, iar etichetele pot fi vizualizate inainte de printare. Comanda un kit de etichetare industrial de la liderul pe piata de etichetare, compania DYMO.

De asemenea poti alege pe langa un aparat etichete un pistiol de lipit de la Rapid. In gama Rapid gasesti inclusiv cuie. Pe langa solutii de etichetare industriala ai acces acum la solutii de prindere si fixare de la Rapid. Asadar, daca cauti o imprimanta pentru etichete care sa se comporte ca o maina de etichete care sa foloseasca etichete din poliester, etichete din vinil, tuburi termocontractante si alte etichete speciale pentru aplicatii de etichetare speciale Sanco Grup confundat datorita stocului mare cu Dymo Romania te va ajuta.

Fie ca vrei un cantar Dymo sau Dymo LetraTag sau sistem de etichetat ptouch esti in locul potrivit.
Este incredibil cu aparatul de etichetat Dymo LetraTag 100H este inca cel mai cautat aplicator etichete din lume insa, daca ai ajuns in aceasta pagina de produs, cauti un aparat etichete industrial DYMO XTL 500.

No comments
Share:

You Might Also Like

DYMO XTL 300

dymo rhino 5200

DYMO Rhino 5200

Dymo Rhino 4200 kit

DYMO Rhino 4200 KiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.