DYMO Rhino 5200

https://vimeo.com/282333023
VEZI PRETURI

 

Folositi aparatul de etichetat DYMO Rhino 5200 pentru a realiza infasurari pentru fire si cabluri, etichete pentru patch panel-uri, blocuri de conexiuni sau componente modulare, etichete de tip steag si etichetele verticale sau etichete de lungime fixa. Beneficiati de o biblioteca de peste 150 de termeni si de simboluri uzuale de comunicatii, electrice, audio-video profesional si de securitate, ohmi, impamantare sau telefon, date si fax.

  • Aparatul de etichetat DYMO Rhino 5200 indeplineste toate standardele de etichetare ANSI si TIA/EIA-606-A.
  • Puteti personaliza rapid orice tip de eticheta cu ajutorul tastelor rapide (exclusiv DYMO) pentru fire si cabluri, etichete pentru patch panel-uri, blocuri de conexiuni sau componente modulare, etichete de tip steag si etichetele verticale sau etichete de lungime fixa.
  • Beneficiati de o biblioteca de peste 150 de termeni si de simbolurii specifice industriei, semne de punctuatie, simboluri valutare si fractii.
  • Aparatul are un manson de cauciun integrat rezistent la alunecare ce-i ofera si protectie impotriva deteriorarilor cauzate de caderi accidentale.
  • Memoreaza ultima eticheta si poate stoca peste 100 de etichete pe care dumneavoastra sa le printati.
  • Aparatul are un afisaj mare, pe doua randuri, prevazut cu lumina de fundal. In plus, acesta afiseaza alerte pentru a preveni eventuale greseli de tiparire.
  • Tipareste coduri de bare de tip Code 39 si Code 128 pe etichete de 19 mm.
  • Aparatul utilizeaza benzi industriale Rhino usor de dezlipit, cu adezivi rezistenti. Benzile sunt create pentru medii dure si asigura rezistenta la abraziune, variatii de temperatura, substante chimice, solventi, apa si raze ultraviolete.
  • Functioneaza cu 6 baterii AA (nu sunt incluse) sau cu acumulatori Li-ion cu incarcare rapida. In plus, functia de oprire automata maximizeaza durata de viata a bateriei.

Pachetul include aparatul de etichetat DYMO Rhino 5200, o banda de nylon flexibil alb de 19 mm, manual de utilizare (pe CD-ROM) si ghid de utilizare rapida.
Este bine de stiut ca acest aparat de etichetat este in acest moment cea mai cumparata imprimanta de etichete industriale Dymo din Romania. Alaturi de capse Rapid, este cel mai vandut produs. Deseori este confundat cu un aparat de etichetat ptouch. DYMO Rhino 5200 este mult peste sistemul de etichetat ptouch. Este o adevarata masina de etichetat. Este o imprimanta pentru etichete industriale. Un etichetator superior in topurile mondiale de cativa ani. Daca bugetul insa nu iti permite, poti face un compromis si sa alegi un DYMO LabelManager. Functioneaza (in limita gatantiei) cu etichete de vinil, etichete de nailon, tuburi termocontractante de tip varnis, etichete de poliester. Atat un Dymo Rhino 5200 cat si cu DYMO Label Manager poate fi folosit in situatii limita ca solutie de compromis pentru o imprimanta carduri. Cel mai bine insa este sa va sfatuiti cu un consultant specializat pe Dymo de la Sanco Grup.

NOTA: Produsul Aparat de etichetat industrial (imprimanta etichete) DYMO Rhino 5200 are ca si corespondent produsul cu cod DE272939559 (Portable Labeler 200 WEU) din gama de aparate de etichetat de la compania 3M!

MANUAL DE UTILIZARE APARAT DE ETICHETAT INDUSTRIAL DYMO RHINO 5200

No comments
Share:

You Might Also Like

DYMO XTL 300 Kit

DYMO XTL 300

DYMO Rhino 5200 KiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.