DYMO Rhino M1011 KiT

VEZI PRETURI

 

Intre caracteristici regasim un sistem usor de folosit, chiar si pentru benzile de etichete din otel inoxidabil, datorita noii ghilotine, taiere standard cu colturi rotunjite, optiunea de a face pe loc si cu mare usurinta urechi de prindere pe cabluri. Totodata, beneficiati de o metoda cunoscuta de a atasa etichetele de cabluri si tevi prin intermediul gaurilor pe care le poate executa aparatul. Aparatul beneficiaza si de rotita pentru scrisul in oglinda.

Aparatul de etichetat (embosat) industrial are si o rigla care permite selectarea unei distante mai mari sau mai mici a textului fata de capetele etichetei.

NOTA: Produsul „Aparat de etichetat/embosat (imprimanta etichete) DYMO Rhino M1011 KiT” are ca si corespondent produsul cu codul DE272941068 (PLE embosser – masina de embosat) din gama de aparate de etichetat de la compania 3M!

Reglarea presiunii de imprimare.

1. Rasuciti tamburul in sensul acelor ceasornicului – 1/2 pana la 3/4 rotatii
2. Embosati textul

Cand doriti sa embosati pe benzi de etichete din PVC sau aluminiu, reveniti la starea initiala a aparatului.
Reglarea necorespunzatoare a presiunii de embosare va determina deteriorarea rapida a discului de embosare.

Pachetul include aparatul de embosat Rhino M1011, rotita pentru scrisul in oglinda, o banda de aluminiu neadezivat de 12 mm x 4,8 m, o banda de otel inoxidabil de 12 mm x 6,4 m, servieta de transport.

No comments
Share:

You Might Also Like

DYMO Rhino 5200 KiT

DYMO XTL 300

DYMO XTL 300 Kit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.