DYMO Rhino 5200 KiT

https://vimeo.com/282333023
VEZI PRETURI

 

Folositi aparatul de etichetat DYMO Rhino 5200 pentru a realiza etichete de tip infasurari pentru fire si cabluri, etichete pentru patch panel-uri, blocuri de conexiuni, blocuri terminale sau componente modulare, etichete de tip steag si etichetele verticale sau etichete de lungime fixa. Beneficiati de o biblioteca de peste 150 de termeni si de simboluri uzuale de comunicatii, electrice, audio-video profesional si de securitate, ohmi, impamantare sau telefon, date si fax. Este adesea utilizat de catre tablotieri pentru etichetarea integrala a acestora. Adica, puteti eticheta cu acest sistem de etichetare de la inceput pana la sfarsit un tablou electric sau tablouri de atutomatizari, disjunctoare, SCADA.

  • Aparatul de etichetat DYMO Rhino 5200indeplineste toate standardele de etichetare ANSI si TIA/EIA-606-A.
  • Puteti personaliza rapid orice tip de eticheta cu ajutorul tastelor rapide (exclusiv DYMO) pentru fire si cabluri, etichete pentru patch panel-uri, blocuri de conexiuni sau componente modulare, etichete de tip steag si etichetele verticale sau etichete de lungime fixa.
  • Beneficiati de o biblioteca de peste 150 de termeni si de simbolurii specifice industriei, semne de punctuatie, simboluri valutare si fractii.
  • Aparatul are un manson de cauciun integrat rezistent la alunecare ce-i ofera si protectie impotriva deteriorarilor cauzate de caderi accidentale.
  • Memoreaza ultima eticheta si poate stoca peste 100 de etichete pe care dumneavoastra sa le printati.
  • Aparatul are un afisaj mare, pe doua randuri, prevazut cu lumina de fundal. In plus, acesta afiseaza alerte pentru a preveni eventuale greseli de tiparire.
  • Tipareste coduri de bare de tip Code 39 si Code 128 pe etichete de 19 mm.
  • Aparatul utilizeaza benzi industriale Rhino usor de dezlipit, cu adezivi rezistenti. Benzile sunt create pentru medii dure si asigura rezistenta la abraziune, variatii de temperatura, substante chimice, solventi, apa si raze ultraviolete.
  • Functioneaza cu 6 baterii AA (nu sunt incluse) sau cu acumulatori Li-ion cu incarcare rapida. In plus, functia de oprire automata maximizeaza durata de viata a bateriei.

 

Kitul Rhino 5200 cu servieta de transport include aparatul de etichetat DYMO Rhino 5200, banda de nylon flexibil

de 19 mm, alb, o banda de vinil de 12 mm, alb, ghid de utilizare rapida, ghidul utilizatorului pe CD, acumulator LI-ion, adaptor retea 220V AC, servieta de transport.

NOTA: Produsul „Aparat de etichetat industrial (imprimanta etichete) DYMO Rhino 5200 KIT” are ca si corespondent produsul cu codul DE272939500 (Portable Labeler 200 Kit NEW) din gama de aparate de etichetat de la compania 3M!

MANUAL DE UTILIZARE APARAT DE ETICHETAT INDUSTRIAL DYMO RHINO 5200

No comments
Share:

You Might Also Like

Dymo XTL 500

DYMO Rhino M1011 KiT

dymo rhino 5200

DYMO Rhino 5200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.