Despre noi

Despre noi, compania Sanco Grup srl

Sanco Grup srl este o companie romaneasca cu capital privat 100%. A fost infiintata in anul 2003, avand ca obiect initial de activitate distributia de articole de papetarie si birotica. In prezent, compania importa si distribuie sisteme de etichetat si consumabile DYMO precum sisisteme de prindere si fixare si consumabile aferente RAPID.

Pilonul principal al dezvoltarii afacerii, l-a constituit experienta echipei de inceput, in domeniul vanzarilor, diversitatea si calitatea produselor si livrarea in timp util a comenzilor. In anul 2004 Sanco Grup srl a inceput timid colaborarea cu distribuitorul DYMO din Europa. In decurs de doar 3 ani, societatea s-a dezvoltat, devenind astfel unul dintre principalii importatori din Romania ai produselor DYMO, lider mondial pe piata aparatelor de etichetare.

Detinem informatii despre piata de desfacere si cunoastem multe caracteristici comune ale clientilor nostri. Folosim aceste informatii pentru a ne intelege cat mai bine partenerii, pentru a constientiza nevoile lor specifice si pentru a imbunatati modalitatile de comunicare cu acestia.

Filozofia organizatiei noastre este construita pornind de la si in jurul devizei Focus pe nevoile dumneavoastra! Alegem in fiecare moment, zi de zi, sa transformam acest slogan in realitate. Partenerii nostri ne numesc Specialisti in etichetare, prindere si fixare!

Pentru a spori increderea partenerilor nostri in serviciile pe care le prestam si in produsele pe care le distribuim, in anul 2007 am decis sa modernizam conceptul de management prin implementarea, certificarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu referentialul SR EN ISO9001.

Share: